Tolk Lingala nodig?

Tolk - tolkbureau Ecrivus International

Tolkbureau Ecrivus International is een gespecialiseerde aanbieder van tolken in het Lingala. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij onze klanten met tolkdiensten Lingala in uiteenlopende situaties. Jaarlijks verzorgen wij honderden succesvolle tolkdiensten Lingala, hetzij op locatie of per telefoon. Wij selecteren de beste tolk Lingala die past bij uw opdracht. Onze tolken Lingala zijn onder meer gespecialiseerd in de vakgebieden technisch, commercieel, medisch, juridisch. Wij bieden tevens beëdigde tolken Lingala indien er getolkt dient te worden bij de notaris of tijdens een rechtszaak.

Gespecialiseerde en ervaren tolken Lingala

Ons tolkennetwerk bestaat uit meer dan 10.000 tolken wereldwijd. Daardoor kunnen wij onze tolkdiensten Lingala niet alleen binnen Nederland aanbieden, maar ook in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens internationale congressen, seminars of een regeringstop. Onze gediplomeerde tolken Lingala beschikken over jarenlange ervaring in hun vakgebied. Onze tolken Lingala hebben een tolkopleiding afgerond, zijn moedertaalspreker Lingala, hebben relevante tolkervaring en zijn beëdigd. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste tolk selecteren die past bij uw aanvraag. Onze tolkdiensten zijn beschikbaar in meer dan 225 talen.

Tolk Lingala op locatie?

Onze tolken Lingala kunnen overal in Nederland worden ingezet, zelfs in het buitenland. Onze tolken Lingala zijn flexibel en denken graag met u mee. De tolken kunnen van enkele uren tot meerdere weken worden ingehuurd. Onze tolken Lingala worden vaak ingezet voor het tolken tijdens presentaties, seminars, congressen, vergaderingen, delegaties, besprekingen met (potentiële) klanten, voor het passeren van aktes bij de notaris en bij rechtbanken.

Tolk Lingala per telefoon?

Onze tolkdiensten Lingala zijn tevens telefonisch beschikbaar. Tolkbureau Ecrivus International stelt hiervoor een tolktelefoonnummer ter beschikking waarop u als klant, de tolk en uw gesprekspartner kunnen inbellen. Zo ontstaat er direct een conferentiegesprek waarin u met uw anderstalige gesprekspartner kunt spreken. Onze telefoontolken Lingala zijn alleen op afspraak te boeken. Een telefoontolk Lingala kan binnen enkele uren worden gereserveerd voor uw gesprek.

Een tolk Lingala, consecutief of simultaan?

Tolkbureau Ecrivus International biedt verschillende soorten tolkdiensten Lingala. We maken onder meer een onderscheid tussen een consecutieve tolk Lingala en een simultaantolk Lingala.

Bij consecutief tolken begint de tolk pas met tolken, nadat de spreker is uitgesproken. Consecutief tolken is een van de meest gevraagde tolkdiensten. Bij consecutief tolken zit de tolk naast de spreker, luistert en maakt aantekeningen terwijl de spreker zijn verhaal afmaakt. Wanneer de spreker klaar is met zijn verhaal, of tot een pauze komt, zal de tolk het gesproken bericht zo snel mogelijk vertolken naar de doeltaal.

Bij simultaan tolken reproduceert de tolk zo snel mogelijk de gesproken tekst in de doeltaal terwijl de spreker blijft doorpraten. Deze manier van tolken is ideaal voor situaties waar veel mensen aanwezig zijn die veel verschillende talen spreken. Bij simultaan tolken zit de tolk in een geluiddichte tolkcabine, terwijl hij/zij via een headset luistert naar de inkomende boodschap(pen) in de brontaal. De tolk vertolkt de boodschap en geeft deze via de microfoon door aan de luisteraars die hoofdtelefoons dragen.

Beëdigde tolk Lingala nodig?

Voor het passeren van aktes bij de notaris of bij het inhuren van een tolk tijdens rechtszaken heeft u een beëdigde tolk Lingala nodig. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Tolkbureau Ecrivus International biedt diverse beëdigde tolken Lingala om voor u te tolken op locatie. Voor een vrijblijvende offerte binnen één uur, vult u onderstaand offerteformulier in.

Tolkapparatuur nodig voor uw tolk Lingala?tolkapparatuur, tolk, rondleidingssysteem, tolkencabine - tolkbureau Ecrivus International

Dat kan! Bij tolkbureau Ecrivus International zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het huren van professionele tolkapparatuur voor onze tolkdiensten Lingala. Zo kan er onder meer worden gekozen uit tolkencabines en draadloze fluistersets (rondleidingssystemen). Klik hier voor meer informatie over onze tolkapparatuur.

Bij vertaalbureau Ecrivus International kunt u niet alleen terecht voor een tolk Lingala, maar ook voor talloze andere hoogwaardige diensten. Naast tolkdiensten, bieden wij ook vertaaldiensten, tolkapparatuur verhuur, editing, proeflezen, QA (Kwaliteitscontroles), copywriting, SEO-vertalingen, transcreatie, voice-over, transcriptie en consultancy & taaladvies. Uiteraard zijn deze diensten ook met elkaar te combineren.

Ons team en onze voordelen

Tolkbureau Ecrivus International is wereldwijd actief en een van de marktleiders in tolkdiensten Lingala. Maak kennis met ons team en lees waarom wij de juiste keuze zijn voor uw tolkopdracht in het Lingala.

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor uw tolk Lingala