Voice-over & stemmenbureau

Voice-over, stemmenbureau, voice-over-bureau, stemartiest, voice-over artist - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Op zoek naar die ene gouden stem die past bij uw project? Ecrivus International verzorgt kristalheldere voice-overs voor apps, reclames, bedrijfsfilms, E-Learning video’s, games, telefoon- en voicemailstemmen, TV & radio commercials en nog vele andere toepassingen. Wij zijn een van ‘s werelds grootste aanbieders van professionele voice-overs, copywriting, vertaaldiensten en tolkdiensten. Onze stemacteurs zijn bovendien native speakers en de voice-overs kunnen worden geleverd in maar liefst 225 talen. Daarnaast beschikken wij over een ervaren team aan copywriters die uw voice-over scripts kunnen schrijven. Heeft u voice-overs nodig in meerdere talen? Geen probleem – wij vertalen uw script naar elke gewenste taal. Ecrivus International biedt een uitgebreid totaalpakket.

De stemopnames worden gebruiksklaar aangeleverd en er kan worden gekozen uit duizenden stemacteurs, mannelijke of vrouwelijke stemmen en in alle leeftijdscategorieën.

Voice-overs voor alle toepassingen

Of u nu op zoek bent naar een voice-over voor een app, TV- of radiocommercial, een telefoonmenu of bedrijfsfilm, wij beschikken over de stem die bij u past.

One-Stop-Shop stemmenbureau

Uitbesteden aan meerdere partijen is niet nodig: wij bieden een voordelig totaalpakket. Van copywriting en vertalingen tot voice-overs, editing en audio mastering.

GRATIS demo’s

Eerst even luisteren naar algemene voice-over demo’s? Dat kan! Wij bieden gratis stemdemo’s voor al onze klanten. Wilt u een demo ontvangen van uw eigen script, zodat u een uitstekende voorstelling krijgt van het eindresultaat? Ook dat is mogelijk. Als u ons het script doorstuurt per e-mail, proberen wij binnen 2 werkdagen de gratis demo aan u te sturen.

Algemene voice-over demo’s (Brits en Amerikaans Engels):

Algemene voice-over demo’s (Duits):

Algemene voice-over demo’s (Italiaans):

Wereldwijde voice-over studio’s

Wij beschikken over professionele voice-over studio’s in tientallen landen. Meer dan 225 talen beschikbaar!

Meer dan 225 voice-over talen

Wij zijn ‘s werelds enigste voice-over bureau dat maar liefst 225 talen aanbiedt. Meer dan 10.000 professionele stemacteurs, vertalers en copywriters maken deel uit van ons ervaren en enthousiaste team.

Spoedlevering en gratis re-takes

Wij respecteren uw deadlines en zetten ons elke dag opnieuw in om de voice-overs zo snel mogelijk bij u aan te leveren. Spoedlevering is voor ons geen enkel probleem. Tevens bieden wij gratis re-takes, totdat u 100% tevreden bent over de stemopname!

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor uw voice-over!