Tolkapparatuur huren

 Fluisterset, tolkencabine, huren, tolkapparatuur - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus InternationalTolkencabines huren

Ecrivus International verhuurt jaarlijks vele tolkencabines voor seminars, congressen, conferenties en topbijeenkomsten aan organisaties, multinationals en de overheid. De inzet van tolkencabines en tolkapparatuur is een waardevolle toevoeging voor de tolkdienst. De tolkcabine is geluidsdicht, zodat de tolken zich volledig op de spreker kunnen concentreren via een audioverbinding. De tolkencabine wordt compleet geleverd met een tolkenpost en microfoons, waarmee een draadloze verbinding kan worden gelegd naar de headsets van uw gasten. Wij zorgen er tevens voor, dat een vertaaltechnicus (AV-personeel gespecialiseerd in tolkapparatuur) aanwezig is tijdens de tolkdienst voor het monteren, demonteren en het bedienen van de tolkencabine. Alle zorgen rondom vertaaltechniek worden u zo uit handen genomen. Interesse in het huren van een tolkencabine? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte en advies voor uw tolkencabine.

 Fluisterset, Tourguide, tolkencabine, huren, tolkapparatuur huren, headset en microfoon huren, rondleidingsset huren - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus InternationalFluisterset/rondleidingsysteem (Tour Guide) huren

Naast onze gekwalificeerde tolkdiensten, verhuren wij tevens professionele mobiele tolkapparatuur. Onze fluistersets (ook wel rondleidingsystemen of Tour Guides genoemd) van het topmerk Sennheiser® zijn een uiterst betaalbare oplossing voor uw internationale bijeenkomsten. Onze populairste fluisterset is de Sennheiser® Tourguide 2020D en wordt wereldwijd erkend als een van de beste tolksystemen op de markt. De Sennheiser® fluisterset beschikt over optimale geluidskwaliteit, perfecte draadloze verbinding, hoog draagcomfort, 6 kanalen storingsvrij naast elkaar, lange gebruiksduur en optimale hygiëne. In principe kunnen er een onbeperkt aantal headsets worden aangesloten op de zender van de fluisterset (microfoon). Dit is afhankelijk van de ruimte waar de tolkdienst plaatsvindt. Er kan worden gekozen tussen kinbeugels of hoofdtelefoonaansluitingen. Onze fluistersets en rondleidingsystemen worden gebruiksklaar gebracht en opgehaald: volledig opgeladen, hygiënisch gereinigd en correct aangesloten. Indien gewenst kan er een vertaaltechnicus aanwezig zijn tijdens uw evenement om technische ondersteuning te bieden. De fluisterset is echter zó gebruiksvriendelijk, dat dit meestal niet nodig is. Nadat onze vertaaltechnicus de fluisterset/Tour Guide heeft klaargezet, kunt u meteen aan de slag. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte en advies voor uw fluisterset (Tour Guide).