Vertaaldiensten

Financiële vertaaldiensten

Onze ervaren financiële vertalers zijn gespecialiseerd in het vertalen van financiële documenten. Onze financiële vertalingen beslaan onder meer: jaarverslagen, loonstroken, websites van financiële instellingen en financiële nieuwsbrieven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte voor uw financiële vertaling.

Technische vertaaldiensten

Jaarlijks vertalen wij duizenden technische documenten, zoals handleidingen en technische productinformatie voor websites, webshops en verpakkingen. Onze technische vertalers beschikken over grondige vakkennis en jarenlange ervaring, waardoor zij uw technische teksten foutloos kunnen vertalen in meer dan 225 talen.

Juridische vertaaldiensten

Wij beschikken over jarenlange ervaring in juridische vertalingen. Niet alleen particulieren, maar ook de advocatuur, het notariaat en overheidsinstellingen maken gebruik van onze juridische vertalingen. Wij vertalen onder meer akten, contracten, overeenkomsten en algemene voorwaarden. Wij verzorgen tevens beëdigde vertalingen.

Toeristische vertaaldiensten

Voor overtuigende vertalingen voor de toerisme- en reissector, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een ervaren team aan toeristische vertalers in talloze talencombinaties. Met onze toeristische vertalingen helpen wij u meer klanten aan te trekken.
Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Marketing vertaaldiensten

Marketingteksten, zoals advertenties en webshops, dienen creatief te worden vertaald. De teksten dienen uw klanten te overtuigen van uw product of dienst. De vertaling van commerciële teksten hangt daarom nauw samen met transcreation. Wij beschikken over gespecialiseerde marketingvertalers die uw doelgroep aanzetten tot actie.

Website & webshop vertaaldiensten

Uw website of webshop vertalen naar meerdere talen? Dat kan! Wij zijn zeer ervaren in het vertalen van web content en weten precies hoe wij de vertalingen zó kunnen schrijven dat uw website hoog scoort in zoekmachines (SEO vertalingen). Wij vertalen tevens online reclamecampagnes en kunnen direct werken in uw CMS!

Tolkdiensten

Tolkdiensten in alle talen

Op zoek naar een professionele tolk voor uw tolkopdracht? Dan bent u bij tolkbureau Ecrivus International aan het juiste adres! Onze tolken werken in meer dan 200 talen. Samen met tolkbureau Ecrivus International spreekt u elke taal van de wereld. Wij bieden alle type tolkdiensten: consecutieve tolken, simultaantolken, congrestolken, gerechtstolken en telefoontolken. Ook voor beëdigde tolkdiensten kunt u bij ons terecht. Voor meer informatie of een gratis offerte, klikt u op ‘Lees meer’.

Lees meer >>
Tolkapparatuur huren

Ecrivus International biedt een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van tolkapparatuur, waaronder fluistersets (microfoons en headsets) en tolkencabines. Onze project manager geeft u graag advies over de mogelijkheden en welke set het beste past bij uw opdracht. Als u ervoor kiest om tolkapparatuur via ons te huren, dan verzorgen wij alles van A tot Z. Wij regelen het transport, de op- en afbouw, bediening en reserve-apparatuur. Bel vandaag nog 043-365-5801 voor meer informatie of een gratis offerte!

Lees meer >>

Editing, proeflezen en QA

Editing

Bij editing detecteren en corrigeren wij onder meer fouten in spelling en grammatica, interpunctie, formuleringen, woordvolgordes, stijl, terminologie, woordkeuze, dubbele spaties, inconsistenties, lay-out en hyperlinks.

Proeflezen

Onzeker over de kwaliteit van uw huidige teksten? Of wilt u een vertaling aanvullend laten proeflezen? Met onze proefleesdiensten bent u er zeker van dat uw teksten 100% kloppen en klaar zijn voor publicatie.

QA (Kwaliteitscontroles)

Bij Ecrivus International werken in-house kwaliteitsmanagers die ervoor zorgen dat uw teksten aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen. Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op!

Taaldiensten van topkwaliteit

Copywriting, SEO & Transcreatie

Copywriting diensten

Overtuigende teksten nodig voor uw reclamecampagnes, producten of diensten? Wij schrijven pakkende teksten die uw klanten aanzetten tot actie en hun interesse wekken. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor onze copywriting-diensten.

SEO vertalingen

Onze SEO-vertalingen zorgen er niet alleen voor dat uw teksten in elke taal natuurlijk lezen, maar ook dat uw webpagina’s hoog scoren in zoekmachines als Google®. Verkoop uw producten of diensten in meer landen met onze SEO-vertalingen en verhoog uw omzet.

Transcreatie

Transcreatie: de ideale combinatie van vertalen en copywriting. Het resultaat? Pakkende teksten in de gewenste taal die aanzetten tot actie en uw klanten overtuigen van uw producten of diensten. Onze transcreatiediensten zijn beschikbaar in 225 talen!

Voice-over, Transcriptie & Consultancy

Voice-over diensten

Op zoek naar de juiste stem voor uw app, telefooncentrale, reclame, audioboek, bedrijfsvideo, e-learning, game of radio & TV-producties? Onze native voice-over artiesten leveren kristalheldere geluidsopnames in elke gewenste taal. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte!

Transcriptiediensten

Heeft u een audio- of videofragment dat u graag wilt laten uitschrijven? Letterlijk of samenvattend, met of zonder tijdscodes? Het kan allemaal. Wij verzorgen professionele transcriptiediensten in talloze talen. Klik op ‘Lees meer’ voor aanvullende informatie en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Consultancy & taaladvies

Voor het meest complete pakket consultancy & taaladvies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven advies over de meest uiteenlopende taalkwesties in meer dan 225 talen. Voor alle vragen op het gebied van taal en communicatie, of het nu gaat om korte vragen of complexe vraagstukken, kunt u bij ons terecht.

Overige diensten

Ecrivus International is een toonaangevend tolk- en vertaalbureau voor alle talen en vakgebieden. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij alle taalprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een GRATIS offerte. Wij reageren in slechts enkele minuten.

lees meer >>