Website & webshop vertalingen

Website vertalen, websitevertaling, website, webshop vertalen, CMS vertalen - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Ecrivus International verzorgt toonaangevende vertalingen door moedertaalsprekers (native speakers) van websites en webshops. Wij schrijven wervende teksten in de doeltaal (ook wel transcreatie/transcreation) die uw klanten aanzetten tot actie. Daarnaast zorgen we ervoor dat de teksten voldoen aan de nieuwste SEO-richlijnen. SEO-teksten (Search Engine Optimization / zoekmachineoptimalisatie) zorgen ervoor dat uw website of webshop hoog scoort in zoekmachines zoals Google®. Hierdoor ontstaat een succesvolle combinatie: onze SEO-vertalingen zorgen ervoor dat uw website goed gevonden wordt én dat de klant boeiende teksten kan lezen over uw bedrijf, product of dienst. Kortom: voor het vergroten van uw online bereik door creatieve websitevertalingen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Website vertalen in uw CMS? Dat kan!

Onze native speaker websitevertalers houden de ontwikkelingen op het gebied van SEO en CMS nauw in de gaten. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van websites en webshops in verschillende CMS-software, waaronder WordPress®, Joomla®, Drupal®, Typo3®, Concrete5®, Prestashop®, MODX® en Magento®. Uiteraard vertalen we ook probleemloos .html, .xml, .json, .po, .mo, .xlf, .xliff, .doc/.docx, .csv, .txt en andere bestandstypen. WordPress® is veruit het meest gebruikte open-source CMS ter wereld: ongeveer 15% van alle websites gebruiken dit contentmanagementsysteem. Onze websitevertalers beschikken over jarenlange ervaring en kennen de ins en outs van deze websitesoftware.

Uw website vertalen of websitelokalisatie?

Websitelokalisatie gaat een stap verder dan websitevertalingen. Bij het lokaliseren van een website worden ook culturele verschillen in acht genomen. De lay-out van de pagina, uitlijning, tone-of-voice, datum- en tijdnotaties, valuta en afbeeldingen zijn mogelijk niet geschikt voor alle landen. Bij websitelokalisatie wordt hier tijdens het vertaalproces rekening mee gehouden, zodat u maximaal profiteert van uw websitevertalingen in deze markten.

Wij vertalen websites conversiegericht

Een succesvolle websitevertaling genereert conversies en leads. Daarom zetten wij hoog in op conversiegericht vertalen. Vertalingen die zorgen voor meer online traffic, hogere omzet, een grotere afzetmarkt en een betere naamsbekendheid van uw merk of bedrijf in andere landen. Onze vertalingen dragen bij aan meer conversies voor aankopen in uw webshop of het achterlaten van contactgegevens van (potentiële) klanten. Wij focussen op conversie, SEO én creatieve vertalingen: dé ideale combinatie voor internationaal online succes. Naast websites en webshops, vertalen wij ook apps (native/hybrid/web) en blogs.

Wij vertalen websites en webshops in meer dan 225 talen. Populairste talen voor websites:

Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Nederlands, Chinees, Arabisch, Pools, Russisch, Deens, Noors, Zweeds en Fins.

Wij werken samen met meer dan 10.000 vertalers wereldwijd. Daarom kunnen wij onze websitevertalingen aanbieden in een groot aantal talen.

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor uw websitevertaling