Websitevertaling & SEO 🔍

Onze formule om uw site snel, efficiënt en voordelig te vertalen

Beschikbaar voor alle populaire CMS-systemen:
WordPress®, Joomla®, Drupal®, Typo3®, Concrete5®, Prestashop®, MODX® en Magento®

Website & webshop vertalingen

Denkt u erover om uw producten of diensten succesvol internationaal te gaan verkopen? Wilt u nieuwe afzetmarkten aanspreken en meer brand awareness creëren in het buitenland? 

Effectieve wervende vertalingen
Ecrivus International verzorgt creatieve vertalingen van websites en webshops van topkwaliteit. Wij focussen hierbij op het schrijven van wervende teksten in de doeltaal (ook wel transcreatie genoemd) die uw klanten aanzetten tot actie. Denk hierbij aan effectieve en meetbare Call-To-Actions, landing pages, marketing campagnes en SEA (Google Ads) campagnes. Goede meertalige content zorgt voor: meer verkeer, meer leads en conversie, betere brand awareness en een hogere retentie.

3 methoden om uw site snel, efficiënt en voordelig te vertalen

Er is altijd een goede oplossing om uw site goed en snel te vertalen.

  1. Zonder CMS/conventioneel: Aan- en oplevering in Microsoft Office®, zoals Word® of Excel®
  2. Met CMS: Wij kunnen direct in CMS-systemen vertalen, zodat de vertaling precies op de juiste plek komt te staan. Veel CMS-systemen beschikken bovendien over vertaalplugins, die .po/.mo/.xliff/.xml-bestanden kunnen exporteren en importeren. We hebben o.a. ervaring met WordPress®, Joomla®, Drupal®, Typo3®, Concrete5®, Prestashop®, MODX® en Magento®.
  3. Met API-koppeling: Door middel van een API-koppeling kunnen wij onze software direct verbinden met uw website, waardoor de vertalingen automatisch en op doorlopende basis kunnen worden ‘gepulled en gepushed’ van en naar uw site.

Direct gratis offerte aanvragen

Alleen Engels al lang niet meer voldoende
Wetenschappelijk marktonderzoek wijst al meerdere jaren uit dat leads veel eerder bereid zijn om een product of dienst te kopen indien de informatie in hun eigen taal ter beschikking wordt gesteld. Niet voor niets kiezen grote multinationals als Amazon en Ebay ervoor om de web content in de lokale taal te laten vertalen. In Nederland is de Engelse taal goed ingeburgerd; de meeste mensen kunnen er goed mee vooruit en voelen geen aarzeling om een aankoop te doen in een Engelstalige webshop. Voor Europese buurlanden ligt dit echter heel anders. Voor wie op lange termijn succesvol zaken wil doen in landen als Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië is het raadzaam om de (web) content te laten vertalen in de bijbehorende talen. Potentiële klanten uit o.a. deze landen hechten er veel meer waarde aan dat de content in hun eigen taal beschikbaar is. Een goede investering!

 

SEO: hoog ranken in Google

Zoekmachinevriendelijke vertalingen
Daarnaast zorgen we ervoor dat de teksten voldoen aan de nieuwste SEO-richtlijnen.  SEO-teksten zorgen er namelijk voor dat uw website of webshop hoog scoort in zoekmachines zoals Google®. Hierdoor ontstaat een succesvolle combinatie: onze SEO-vertalingen zorgen ervoor dat uw website goed gevonden wordt én dat de klant boeiende teksten kan lezen over uw bedrijf, product of dienst. Kortom: wij helpen u graag verder met het vergroten van uw online bereik door creatieve websitevertalingen die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

 

SEO & Social Media-pakketten (content creatie)

Zijn uw huidige teksten op uw website nog niet geoptimaliseerd voor Google? Wilt u automatisch elke maand nieuwe SEO-content (laten) publiceren voor effectieve online marketing, zoals landing pages of blogs? En kunt u hulp gebruiken bij het schrijven van engagerende content op Sociale Media?
Op onze afdeling Content Creation werken enthousiaste specialisten die alles weten van zoekmachineoptimalisatie en het behalen van een hogere ranking in Google. Naast technische optimalisaties, kunnen onze SEO-copywriters uw bestaande teksten herschrijven tot doeltreffende SEO-teksten.  Wij hebben hiervoor diverse pakketten samengesteld, zodat u automatisch elke maand nieuwe, professionele SEO-content krijgt aangeleverd. Ook voor Social Media hebben wij pakketten voor pakkende content. Interesse in een voordelig content-abonnement? Laat het ons weten, wij sturen u graag onze e-brochure toe voor meer informatie.