SEO-vertaling nodig?

SEO-vertaling, SEO-vertalen, zoekmachineoptimalisatie - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Als u uw meertalige website hoog wilt laten scoren in Google®, zodat ook internationale klanten eenvoudig hun weg naar uw bedrijf kunnen vinden, dan is de inzet van een goede SEO-vertaling de ideale oplossing. Wij zijn experts op het gebied van SEO-vertalingen. Wij vertalen zoekmachinevriendelijke teksten en doen onderzoek naar de meest populaire zoektermen van het desbetreffende land. Deze zoekwoorden verwerken wij vervolgens in de websitevertalingen, waardoor deze vertaalde pagina’s exact aansluiten op de vraag in de markt. Wij zorgen ervoor dat uw website wordt gevonden op de juiste zoekwoorden. Dagelijks vertalen wij websites en webshops binnen de SEO-richtlijnen van onder meer Google®, waardoor wij klanten helpen om hun meertalige websites hoog te laten scoren in zoekmachines. De term SEO-vertaling is afgeleid van het Engelse Search Engine Optimization (Nederlands: zoekmachineoptimalisatie). Onze SEO-vertalers beschikken over jarenlange vertaalervaring en hebben trainingen gevolgd van de Google Webmaster Academy®. Met onze SEO-vertalingen genereert u meer bezoekers, meer internationale klanten en meer omzet. Uw investering in een zoekmachinevriendelijke websitevertaling is zo terugverdiend.

Meta-informatie vertalen

Een conversiegerichte SEO-vertaling gaat verder dan alleen het vertalen van de hoofdtekst van een webpagina. Zo vertalen wij ook de meta-informatie, zoals metatags, zoekwoorden, snippets, meta-beschrijvingen, slugs, SEO-titels, links, paginatitels en alt-attributen van afbeeldingen. Het resultaat? Een websitevertaling volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines met een hogere ranking, meer bezoekers en meer omzet.

SEO-vertaling vertalen in  uw CMS

Wij zijn gespecialiseerd in SEO-vertalingen van websites en webshops in verschillende CMS-software, waaronder WordPress®, Joomla®, Drupal®, Typo3®, Concrete5®, Prestashop®, MODX® en Magento®. Uiteraard vertalen we ook probleemloos .html, .xml, .doc/.docx, .csv, .txt en andere bestandstypen. WordPress® is veruit het meest gebruikte open-source CMS ter wereld en beschikt over talloze populaire plug-ins voor SEO-teksten: ongeveer 15% van alle websites gebruiken dit contentmanagementsysteem. Onze SEO-vertalers beschikken over jarenlange ervaring en kennen de ins en outs van deze websitesoftware.

SEO-vertalen in 225 talen

Onze SEO-vertaaldiensten zijn beschikbaar in 225 talen. De meeste klanten bestellen vertalingen naar het Engels, Frans, Duits, Nederlands, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Arabisch, Chinees, Pools, Deens, Noors, Zweeds, Fins en Turks. Ook uw afzetmarkt vergroten en uw producten of diensten verkopen in andere landen? Met goede SEO-teksten in andere talen zijn de mogelijkheden eindeloos.

SEO-vertalen: conversiegericht en wervend

De kunst van SEO-teksten in andere talen is het vinden van de juiste balans tussen zoekmachinevriendelijke content en een natuurlijke, wervende tekst voor de bezoeker. De teksten moeten namelijk niet alleen goed leesbaar zijn voor zoekmachines, maar ook voor uw (potentiële) klanten. Uw website kan nog zo hoog scoren in Google®, als de teksten niet aanzetten tot actie (conversiegericht zijn) of onnatuurlijk lezen, dan haakt de lezer snel af. Ecrivus International zorgt ervoor dat de SEO-vertaling de juiste balans heeft. Aan de ene kant een perfecte zoekmachinevriendelijke tekst die hoog scoort in Google® en tegelijkertijd een wervende tekst die uw bezoekers aanzet tot actie en enthousiast maakt over uw product of dienst.

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor uw SEO-vertaling