App vertalen

ondertitelen - Ecrivus InternationalMobiele applicaties (apps) zijn niet meer weg te denken. Apps hebben tegenwoordig talloze gebruiksdoelen. Ze kunnen de gebruiker ondersteunen, van nuttige informatie voorzien, zorgen voor snelle communicatie of voor entertainment, zoals games. De mogelijkheden van apps zijn eindeloos. Het is dan ook niet vreemd dat er wereldwijd duizenden apps per week worden ontwikkeld.

Maar hoe kan het dan dat sommige apps vele miljoenen gebruikers hebben, en andere maar een handvol? Eén van de factoren die hierin een belangrijke rol spelen, zijn goede app vertalingen. En precies daarin hebben wij ons gespecialiseerd: het vertalen van apps voor Android®, iOs® en Web. De meest voorkomende apps die wij vertalen zijn Web apps, Native apps en Hybride apps.

App-vertaling direct bestellen in onze webshop!Totaal aantal woorden van de app

Levertijd

Vertaling door native-speaker

Quality Assurance-checks

(Live) updates over de voortgang

Compatibiliteit

Vakspecialistisch vertaalteam

Keuze uit aantal talen

Ondersteuning voor .xml, .xlf, .json, .sql, .xls, .html, .po, .mo, enz.

Ondersteuning voor tags/dynamische content

Spoedlevering mogelijk

Mini-app vertalen

€ 249

EENMALIGE KOSTEN

< 1.000

3 werkdagen

Ja

Ja

Ja

Android®, iOS®, Web

Ja

225+

Ja

Ja

Ja

Kleine app vertalen

€499

EENMALIGE KOSTEN

1.001 - 2.000

4 werkdagen

Ja

Ja

Ja

Android®, iOS®, Web

Ja

225+

Ja

Ja

Ja

Medium app vertalen

€1249

EENMALIGE KOSTEN

2.001 - 5.000

5 werkdagen

Ja

Ja

Ja

Android®, iOS®, Web

Ja

225+

Ja

Ja

Ja

Grote app vertalen

€1999

EENMALIGE KOSTEN

5.001 - 8.000

7 werkdagen

Ja

Ja

Ja

Android®, iOS®, Web

Ja

225+

Ja

Ja

Ja

App vertaling

 

De weg naar digitaal succes.

Ondertitelen - ondertitelbureau Ecrivus International

App vertaling: de wereld als uw doelgroep

Iedereen kent het wel, we installeren die veelbelovende app in de store om hem daarna binnen enkele ogenblikken weer te verwijderen. Waarom? U ziet direct dat de app niet voldoet aan uw verwachting. Uiteraard kan dit te maken hebben met de werking van de app of de gebruikersinterface. Maar vaak ligt de taal van de app ook hieraan ten grondslag, bijvoorbeeld als deze alleen in een taal beschikbaar is die u niet begrijpt. De programmering van een app kan nog zo goed zijn, als de app slechte teksten bevat of maar één specifieke taal, dan is de kans van slagen klein. Geen nood: wij zijn gespecialiseerd in app vertalingen.

Een app vertalen behoort tot onze core business

Dagelijks werken onze native speaker vertalers die gespecialiseerd zijn in app vertalingen aan diverse vertaalprojecten voor (mobiele) applicaties. Zij kennen het jargon, zorgen ervoor dat de teksten perfect aansluiten op uw doelgroep en werken zeer nauwkeurig. Ook bijbehorende marketing-websites en online promotiemateriaal kunnen we moeiteloos vertalen. Het beste van alles? Met een goede app-vertaling kunt u uw app voor de hele wereld beschikbaar maken. Denk er maar eens over na; alleen al met het vertalen van de app naar het Engels bereikt u gebruikers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Canada, Australië en nog vele andere landen. En aangezien wij meer dan 225+ talen aanbieden, zijn de mogelijkheden eindeloos.

De voordelen van vertaalbureau Ecrivus

Offerte binnen 1 uur

Offertes en e-mails worden binnen enkele minuten beantwoord. Bij Ecrivus Internationaal staat de klant centraal. Ongeëvenaarde service!

10.000+ linguïsten

Dankzij ons wereldwijde netwerk van meer dan 10.000 linguïsten, kunnen wij elke taal en elk vakgebied aanbieden. Profiteer vandaag nog!  

Live Chat

Met onze Live Chat kunnen wij uw vragen direct beantwoorden. Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel.

Nieuwste taaltechnologie

Wij investeren in de nieuwste (ver)taaltechnologie. De meerwaarde voor u? Teksten van topkwaliteit, snelle levering en ondersteuning voor 100+ bestandstypen.

Ervaren native speaker vertalers

Het team van Ecrivus International bestaat uit hoog opgeleide en ervaren vertalers en linguïsten. Kwaliteit is de sleutel tot succes.

Taaldiensten binnen handbereik

Onze wereldwijde (ver)taaldiensten zijn voor iedereen beschikbaar. Van particulieren tot het MKB en van multinationals tot NGO's en overheden.

Vertaalgeheugen, terminologielijst & QA

Vertalingen worden verzorgd met de nieuwste technologie op het gebied van vertaalgeheugens, terminologielijsten en QA software. Kwaliteit verzekerd!

Snelle levertijden

Levering op dezelfde dag of binnen 24 uur? Geen probleem! Wij werken uiterst efficiënt en respecteren uw deadlines. Wij zijn snel en betrouwbaar.

Makkelijk bereikbaar

Wij zijn makkelijk bereikbaar via telefoon, e-mail, live chat, post en op onze kantoren. Wij staan voor u klaar!

Uw app vertalen? Vraag vandaag nog gratis een offerte aan voor uw app-vertaling.