Proeflezen

proofreading-proeflezen Vertaalbureau Ecrivus International

U wilt natuurlijk goed voor de dag komen met uw teksten en documenten. Een professionele tekst zonder taalfouten draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Hierbij komt proeflezen om de hoek kijken. Proeflezen is het op taalfouten controleren van een bestaande tekst. Deze taalfouten kunnen bestaan uit vele categorieën. Wij proeflezen teksten op honderden punten, onder meer op spelling en grammatica, woordvolgorde, interpunctie, dubbele spaties, opmaak, inconsistenties, dubbele inhoud en onduidelijk geformuleerde zinnen. Proeflezen gaat bij Ecrivus International dus veel verder dan het corrigeren van typefouten.
In tegenstelling tot editing-diensten, waarbij ook wordt gekeken naar subjectieve wijzigingen (voorkeurswijzigingen), zoals de schrijfstijl, tone-of-voice envergelijking met de brontekst, richten we ons bij proeflezingen meer op objectieve taalfouten. Onze proefleesdiensten zijn beschikbaar in 225 talen en kunnen vaak al binnen enkele uren worden uitgevoerd. Ons uitgebreid team aan proeflezers corrigeert dagelijks vele uiteenlopende teksten. Wij kunnen tijdens het proeflezen tevens rekening houden met eventuele instructies die u aanlevert, zoals stijlgidsen, terminologielijsten en aandachtspunten. Hoewel proeflezingen niet voor alle type teksten noodzakelijk zijn (persoonlijke brieven), is het des te meer aan te raden voor professionele teksten en publicaties, zoals websites, handleidingen, CV’s, productteksten, brochures en catalogi, nieuwsbrieven en persberichten. Onze proeflezers zorgen ervoor dat uw teksten vrij zijn van taalfouten, vloeiend lezen en klaar zijn voor publicatie.

De voordelen van proeflezingen door Ecrivus International:

Gekwalificeerde proeflezers en editors

Onze proeflezers zijn speciaal hiervoor opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring.

Gespecialiseerde proeflezers

Proeflezen is maatwerk. Niet elke proeflezer is thuis in elk vakgebied (technisch, juridisch, commercieel, medisch, enz.) Ons proefleesteam bestaat uit specialisten. Wij zetten de beste proeflezer in die is gespecialiseerd in het desbetreffende vakgebied.

Zeer betaalbaar

Bezuinigen op proeflezen is niet meer nodig. Proeflezen behoort tot onze kernactiviteiten, daarom kunnen we zeer scherpe tarieven aanbieden, vaak tot wel 50% voordeliger dan onze collega’s.

Spoedlevering en levering op dezelfde dag

Door onze jarenlange ervaring kunnen we uiterst efficiënt werken. Dat zorgt voor snelle levertijden en tevreden klanten. Wij respecteren uw deadlines en leveren altijd op tijd en binnen het gestelde budget.

Veilig en vertrouwelijk

Alle documenten die u bij ons laat proeflezen worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Wij hanteren geheimhoudingsverklaringen en de hoogste kwaliteitsnormen.

Vraag nu uw GRATIS offerte aan voor een professionele proeflezing!