Wie we zijn

Alle talen, alle vakgebieden

Wij werken uitsluitend met de meest gekwalificeerde en ervaren vertalers en tolken wereldwijd.

Ons team

Wie we zijn, team, medewerkers - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Iedere vertaler en tolk sluit met ons een contract en geheimhoudingsverklaring. Hierdoor hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw privacy en vertrouwelijke informatie. Ons team zet zich 24/7 in voor uw project en wij streven naar een optimale service-ervaring. Korte lijnen zorgen ervoor dat u direct met een van onze project managers snel kunt schakelen, per e-mail, telefoon of Live Chat.

Onze tolk- en vertaaldiensten zijn wereldwijd inzetbaar. Dankzij onze Sales Agents in 75 landen, kunnen wij overal ter wereld onze expertise inzetten om aan uw wensen tegemoet te komen.

Vraag nu een gratis offerte aan! Onze offertes zijn vrijblijvend en worden binnen één uur aan u toegestuurd.

Onze voordelen

Tolk- en vertaaldiensten van topkwaliteit

Bij Ecrivus International draait alles om kwaliteit en service. Daar zet ons vertaalbureau zich wereldwijd 24/7 voor in. Elke dag opnieuw.

Accuraat en betrouwbaar

Met uw informatie gaan wij vertrouwelijk om. Onze medewerkers en vertalers zijn gehouden aan een geheimhoudingsverklaring. Bovendien gebruiken wij beveiligde internet- en FTP-verbindingen om de bestanden bij u aan te leveren.

Vertaaldiensten in 225+ talen

Onze tolk- en vertaaldiensten zijn beschikbaar in meer dan 225 talen en in elk vakgebied. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Uitstekende klanttevredenheid

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel - en dat zorgt voor tevreden klanten. Wilt u lezen wat onze klanten over ons schrijven? Klik op deze link om klantervaringen te lezen.

Ervaren en betrouwbaar

Profiteer van onze ervaring. Wij zijn betrouwbaar, flexibel en geven maximale aandacht aan uw project!

Toonaangevend in service en kwaliteit

Taaldiensten - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Taaldiensten van A tot Z

Of het nu gaat om de vertaling van uw website of app, een beëdigde vertaling, een tolkopdracht of SEO copywriting, wij helpen u graag verder. Tolk- en vertaaldiensten van topkwaliteit in 225 talen met een hoogwaardig programma voor kwaliteitsbeheer.

Kwaliteit, kwaliteitsgarantie, QA - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

Kwaliteitsgarantie

Ecrivus International heeft een ongeëvenaard kwaliteitscontrolesysteem ontwikkeld van 10 stappen. Onze QA managers en redactie zorgen voor handmatige en softwarematige checks, waardoor de teksten natuurlijk lezen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Klantenservice, bereikbaarheid, klanten, contact - Tolk- en vertaalbureau Ecrivus International

# 1 in service en bereikbaarheid

Géén 9-tot-5 mentaliteit, wél 24/7 service en maximale toewijding aan uw project. Direct contact via e-mail, telefoon of Live Chat. Bel ons nu op +31(0)43-365-5801 om de uitgebreide mogelijkheden voor uw project te bespreken. Klik hier om direct een offerte aan te vragen.