Tolk Bahasa Indonesia nodig?

Tolk - tolkbureau Ecrivus International

Tolkbureau Ecrivus International is een gespecialiseerde aanbieder van tolken in het Bahasa Indonesia. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij onze klanten met tolkdiensten Bahasa Indonesia in uiteenlopende situaties. Jaarlijks verzorgen wij honderden succesvolle tolkdiensten Bahasa Indonesia, hetzij op locatie of per telefoon. Wij selecteren de beste tolk Bahasa Indonesia die past bij uw opdracht. Onze tolken Bahasa Indonesia zijn onder meer gespecialiseerd in de vakgebieden technisch, commercieel, medisch, juridisch. Wij bieden tevens beëdigde tolken Bahasa Indonesia indien er getolkt dient te worden bij de notaris of tijdens een rechtszaak.

Gespecialiseerde en ervaren tolken Bahasa Indonesia

Ons tolkennetwerk bestaat uit meer dan 10.000 tolken wereldwijd. Daardoor kunnen wij onze tolkdiensten Bahasa Indonesia niet alleen binnen Nederland aanbieden, maar ook in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens internationale congressen, seminars of een regeringstop. Onze gediplomeerde tolken Bahasa Indonesia beschikken over jarenlange ervaring in hun vakgebied. Onze tolken Bahasa Indonesia hebben een tolkopleiding afgerond, zijn moedertaalspreker Bahasa Indonesia, hebben relevante tolkervaring en zijn beëdigd. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste tolk selecteren die past bij uw aanvraag. Onze tolkdiensten zijn beschikbaar in meer dan 225 talen.

Tolk Bahasa Indonesia op locatie?

Onze tolken Bahasa Indonesia kunnen overal in Nederland worden ingezet, zelfs in het buitenland. Onze tolken Bahasa Indonesia zijn flexibel en denken graag met u mee. De tolken kunnen van enkele uren tot meerdere weken worden ingehuurd. Onze tolken Bahasa Indonesia worden vaak ingezet voor het tolken tijdens presentaties, seminars, congressen, vergaderingen, delegaties, besprekingen met (potentiële) klanten, voor het passeren van aktes bij de notaris en bij rechtbanken.

Tolk Bahasa Indonesia per telefoon?

Onze tolkdiensten Bahasa Indonesia zijn tevens telefonisch beschikbaar. Tolkbureau Ecrivus International stelt hiervoor een tolktelefoonnummer ter beschikking waarop u als klant, de tolk en uw gesprekspartner kunnen inbellen. Zo ontstaat er direct een conferentiegesprek waarin u met uw anderstalige gesprekspartner kunt spreken. Onze telefoontolken Bahasa Indonesia zijn alleen op afspraak te boeken. Een telefoontolk Bahasa Indonesia kan binnen enkele uren worden gereserveerd voor uw gesprek.

Een tolk Bahasa Indonesia, consecutief of simultaan?

Tolkbureau Ecrivus International biedt verschillende soorten tolkdiensten Bahasa Indonesia. We maken onder meer een onderscheid tussen een consecutieve tolk Bahasa Indonesia en een simultaantolk Bahasa Indonesia.

Bij consecutief tolken begint de tolk pas met tolken, nadat de spreker is uitgesproken. Consecutief tolken is een van de meest gevraagde tolkdiensten. Bij consecutief tolken zit de tolk naast de spreker, luistert en maakt aantekeningen terwijl de spreker zijn verhaal afmaakt. Wanneer de spreker klaar is met zijn verhaal, of tot een pauze komt, zal de tolk het gesproken bericht zo snel mogelijk vertolken naar de doeltaal.

Bij simultaan tolken reproduceert de tolk zo snel mogelijk de gesproken tekst in de doeltaal terwijl de spreker blijft doorpraten. Deze manier van tolken is ideaal voor situaties waar veel mensen aanwezig zijn die veel verschillende talen spreken. Bij simultaan tolken zit de tolk in een geluiddichte tolkcabine, terwijl hij/zij via een headset luistert naar de inkomende boodschap(pen) in de brontaal. De tolk vertolkt de boodschap en geeft deze via de microfoon door aan de luisteraars die hoofdtelefoons dragen.

Beëdigde tolk Bahasa Indonesia nodig?

Voor het passeren van aktes bij de notaris of bij het inhuren van een tolk tijdens rechtszaken heeft u een beëdigde tolk Bahasa Indonesia nodig. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Tolkbureau Ecrivus International biedt diverse beëdigde tolken Bahasa Indonesia om voor u te tolken op locatie. Voor een vrijblijvende offerte binnen één uur, vult u onderstaand offerteformulier in.

Tolkapparatuur nodig voor uw tolk Bahasa Indonesia?tolkapparatuur, tolk, rondleidingssysteem, tolkencabine - tolkbureau Ecrivus International

Dat kan! Bij tolkbureau Ecrivus International zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het huren van professionele tolkapparatuur voor onze tolkdiensten Bahasa Indonesia. Zo kan er onder meer worden gekozen uit tolkencabines en draadloze fluistersets (rondleidingssystemen). Klik hier voor meer informatie over onze tolkapparatuur.

Bij vertaalbureau Ecrivus International kunt u niet alleen terecht voor een tolk Bahasa Indonesia, maar ook voor talloze andere hoogwaardige diensten. Naast tolkdiensten, bieden wij ook vertaaldiensten, tolkapparatuur verhuur, editing, proeflezen, QA (Kwaliteitscontroles), copywriting, SEO-vertalingen, transcreatie, voice-over, transcriptie en consultancy & taaladvies. Uiteraard zijn deze diensten ook met elkaar te combineren.

Ons team en onze voordelen

Tolkbureau Ecrivus International is wereldwijd actief en een van de marktleiders in tolkdiensten Bahasa Indonesia. Maak kennis met ons team en lees waarom wij de juiste keuze zijn voor uw tolkopdracht in het Bahasa Indonesia.

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor uw tolk Bahasa Indonesia