Vertalen van patenten in het Vietnamees

Voor het vertalen van patenten in het Vietnamees bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar vertalen wij technische documenten in het Vietnamees, zoals patenten, goed voor tientallen miljoenen woorden aan technische expertise. Het merendeel van de technische documenten die we vertalen naar het Vietnamees zijn patenten, websites & webshops voor technische bedrijven en producten. Als u patenten wilt laten vertalen naar het Vietnamees, dan is het noodzakelijk dat de technische terminologie in de teksten in het Vietnamees accuraat wordt vertaald. Als termen onjuist geïnterpreteerd worden in uw patenten, kan dit ertoe leiden dat gebruikers/klanten uw product of dienst op de verkeerde manier gebruiken, en dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Vertrouw op onze technische vertaaldiensten om dit te vermijden. Als technisch vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van patenten, beschikken wij over gespecialiseerde technisch vertalers Vietnamees, vertaalgeheugens, technische terminologielijsten en talloze resources. Bovendien worden onze technische vertalingen van patenten in het Vietnamees onderworpen aan onze kwaliteitscontroles: kwaliteit verzekerd.

Naast het Vietnamees, vertalen wij patenten in meer dan 225 talen.

Wij werken samen met meer dan 10.000 vertalers wereldwijd. Daardoor kunnen wij onze technische vertalingen van patenten aanbieden in een groot aantal talen. Overzicht van de 225 talen waarin wij patenten kunnen vertalen.

Vertalen van patenten in het Vietnamees? Wij bieden maar liefst 12 verschillende taaldiensten van topkwaliteit.

Bij vertaalbureau Ecrivus International kunt u niet alleen terecht voor het vertalen van patenten in het Vietnamees, maar ook voor talloze andere hoogwaardige diensten. Naast vertaaldiensten, bieden wij ook tolkdiensten, tolkapparatuur verhuur, editing, proeflezen, QA (Kwaliteitscontroles), copywriting, SEO-vertalingen, transcreactie, voice-over, transcriptie en consultancy & taaladvies.

Ons team en onze voordelen

Vertaalbureau Ecrivus International is wereldwijd actief en een van de marktleiders in taaldiensten. Maak kennis met ons team en lees waarom wij de juiste keuze zijn voor het vertalen van patenten in het Vietnamees.

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor het vertalen van patenten in het Vietnamees

Gratis offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze taaldiensten!


Wij sturen onze offerte binnen één uur. Neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 043-365-5801 of stuur een e-mail naarVoor het uploaden van meerdere documenten, kunt u een .zip-bestand toevoegen.
Indien u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt u enkele malen per jaar onze nieuwsbrief met kortingen, informatie over onze taaldiensten en taaltips. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.