Tolk Ulster-Schots nodig?

Tolk - tolkbureau Ecrivus International

Tolkbureau Ecrivus International is een gespecialiseerde aanbieder van tolken in het Ulster-Schots. Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij onze klanten met tolkdiensten Ulster-Schots in uiteenlopende situaties. Jaarlijks verzorgen wij honderden succesvolle tolkdiensten Ulster-Schots, hetzij op locatie of per telefoon. Wij selecteren de beste tolk Ulster-Schots die past bij uw opdracht. Onze tolken Ulster-Schots zijn onder meer gespecialiseerd in de vakgebieden technisch, commercieel, medisch, juridisch. Wij bieden tevens beëdigde tolken Ulster-Schots indien er getolkt dient te worden bij de notaris of tijdens een rechtszaak.

Gespecialiseerde en ervaren tolken Ulster-Schots

Ons tolkennetwerk bestaat uit meer dan 10.000 tolken wereldwijd. Daardoor kunnen wij onze tolkdiensten Ulster-Schots niet alleen binnen Nederland aanbieden, maar ook in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens internationale congressen, seminars of een regeringstop. Onze gediplomeerde tolken Ulster-Schots beschikken over jarenlange ervaring in hun vakgebied. Onze tolken Ulster-Schots hebben een tolkopleiding afgerond, zijn moedertaalspreker Ulster-Schots, hebben relevante tolkervaring en zijn beëdigd. Wij zorgen ervoor dat wij de juiste tolk selecteren die past bij uw aanvraag. Onze tolkdiensten zijn beschikbaar in meer dan 225 talen.

Tolk Ulster-Schots op locatie?

Onze tolken Ulster-Schots kunnen overal in Nederland worden ingezet, zelfs in het buitenland. Onze tolken Ulster-Schots zijn flexibel en denken graag met u mee. De tolken kunnen van enkele uren tot meerdere weken worden ingehuurd. Onze tolken Ulster-Schots worden vaak ingezet voor het tolken tijdens presentaties, seminars, congressen, vergaderingen, delegaties, besprekingen met (potentiële) klanten, voor het passeren van aktes bij de notaris en bij rechtbanken.

Tolk Ulster-Schots per telefoon?

Onze tolkdiensten Ulster-Schots zijn tevens telefonisch beschikbaar. Tolkbureau Ecrivus International stelt hiervoor een tolktelefoonnummer ter beschikking waarop u als klant, de tolk en uw gesprekspartner kunnen inbellen. Zo ontstaat er direct een conferentiegesprek waarin u met uw anderstalige gesprekspartner kunt spreken. Onze telefoontolken Ulster-Schots zijn alleen op afspraak te boeken. Een telefoontolk Ulster-Schots kan binnen enkele uren worden gereserveerd voor uw gesprek.

Een tolk Ulster-Schots, consecutief of simultaan?

Tolkbureau Ecrivus International biedt verschillende soorten tolkdiensten Ulster-Schots. We maken onder meer een onderscheid tussen een consecutieve tolk Ulster-Schots en een simultaantolk Ulster-Schots.

Bij consecutief tolken begint de tolk pas met tolken, nadat de spreker is uitgesproken. Consecutief tolken is een van de meest gevraagde tolkdiensten. Bij consecutief tolken zit de tolk naast de spreker, luistert en maakt aantekeningen terwijl de spreker zijn verhaal afmaakt. Wanneer de spreker klaar is met zijn verhaal, of tot een pauze komt, zal de tolk het gesproken bericht zo snel mogelijk vertolken naar de doeltaal.

Bij simultaan tolken reproduceert de tolk zo snel mogelijk de gesproken tekst in de doeltaal terwijl de spreker blijft doorpraten. Deze manier van tolken is ideaal voor situaties waar veel mensen aanwezig zijn die veel verschillende talen spreken. Bij simultaan tolken zit de tolk in een geluiddichte tolkcabine, terwijl hij/zij via een headset luistert naar de inkomende boodschap(pen) in de brontaal. De tolk vertolkt de boodschap en geeft deze via de microfoon door aan de luisteraars die hoofdtelefoons dragen.

Beëdigde tolk Ulster-Schots nodig?

Voor het passeren van aktes bij de notaris of bij het inhuren van een tolk tijdens rechtszaken heeft u een beëdigde tolk Ulster-Schots nodig. Hiermee zijn wij u graag van dienst. Tolkbureau Ecrivus International biedt diverse beëdigde tolken Ulster-Schots om voor u te tolken op locatie. Voor een vrijblijvende offerte binnen één uur, vult u onderstaand offerteformulier in.

Tolkapparatuur nodig voor uw tolk Ulster-Schots?tolkapparatuur, tolk, rondleidingssysteem, tolkencabine - tolkbureau Ecrivus International

Dat kan! Bij tolkbureau Ecrivus International zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het huren van professionele tolkapparatuur voor onze tolkdiensten Ulster-Schots. Zo kan er onder meer worden gekozen uit tolkencabines en draadloze fluistersets (rondleidingssystemen). Klik hier voor meer informatie over onze tolkapparatuur.

Bij vertaalbureau Ecrivus International kunt u niet alleen terecht voor een tolk Ulster-Schots, maar ook voor talloze andere hoogwaardige diensten. Naast tolkdiensten, bieden wij ook vertaaldiensten, tolkapparatuur verhuur, editing, proeflezen, QA (Kwaliteitscontroles), copywriting, SEO-vertalingen, transcreatie, voice-over, transcriptie en consultancy & taaladvies. Uiteraard zijn deze diensten ook met elkaar te combineren.

Ons team en onze voordelen

Tolkbureau Ecrivus International is wereldwijd actief en een van de marktleiders in tolkdiensten Ulster-Schots. Maak kennis met ons team en lees waarom wij de juiste keuze zijn voor uw tolkopdracht in het Ulster-Schots.

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor uw tolk Ulster-Schots

Gratis offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze taaldiensten!


Wij sturen onze offerte binnen één uur. Neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 043-365-5801 of stuur een e-mail naar .Voor het uploaden van meerdere documenten, kunt u een .zip-bestand toevoegen.
Indien u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt u enkele malen per jaar onze nieuwsbrief met kortingen, informatie over onze taaldiensten en taaltips. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.