Vertalen van technische patenten in het Hongaars

Voor het vertalen van technische patenten in het Hongaars bent u bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar vertalen wij technische documenten in het Hongaars, zoals technische patenten, goed voor tientallen miljoenen woorden aan technische expertise. Het merendeel van de technische documenten die we vertalen naar het Hongaars zijn technische patenten, websites & webshops voor technische bedrijven en producten. Als u technische patenten wilt laten vertalen naar het Hongaars, dan is het noodzakelijk dat de technische terminologie in de teksten in het Hongaars accuraat wordt vertaald. Als termen onjuist geïnterpreteerd worden in uw technische patenten, kan dit ertoe leiden dat gebruikers/klanten uw product of dienst op de verkeerde manier gebruiken, en dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Vertrouw op onze technische vertaaldiensten om dit te vermijden. Als technisch vertaalbureau gespecialiseerd in het vertalen van technische patenten, beschikken wij over gespecialiseerde technisch vertalers Hongaars, vertaalgeheugens, technische terminologielijsten en talloze resources. Bovendien worden onze technische vertalingen van technische patenten in het Hongaars onderworpen aan onze kwaliteitscontroles: kwaliteit verzekerd.

Naast het Hongaars, vertalen wij technische patenten in meer dan 225 talen.

Wij werken samen met meer dan 10.000 vertalers wereldwijd. Daardoor kunnen wij onze technische vertalingen van technische patenten aanbieden in een groot aantal talen. Overzicht van de 225 talen waarin wij technische patenten kunnen vertalen.

Vertalen van technische patenten in het Hongaars? Wij bieden maar liefst 12 verschillende taaldiensten van topkwaliteit.

Bij vertaalbureau Ecrivus International kunt u niet alleen terecht voor het vertalen van technische patenten in het Hongaars, maar ook voor talloze andere hoogwaardige diensten. Naast vertaaldiensten, bieden wij ook tolkdiensten, tolkapparatuur verhuur, editing, proeflezen, QA (Kwaliteitscontroles), copywriting, SEO-vertalingen, transcreactie, voice-over, transcriptie en consultancy & taaladvies.

Ons team en onze voordelen

Vertaalbureau Ecrivus International is wereldwijd actief en een van de marktleiders in taaldiensten. Maak kennis met ons team en lees waarom wij de juiste keuze zijn voor het vertalen van technische patenten in het Hongaars.

Vraag nu een GRATIS offerte aan voor het vertalen van technische patenten in het Hongaars

Gratis offerte aanvragen

Hartelijk dank voor uw interesse in onze taaldiensten!


Wij sturen onze offerte binnen één uur. Neem bij vragen gerust contact met ons op via telefoonnummer 043-365-5801 of stuur een e-mail naarVoor het uploaden van meerdere documenten, kunt u een .zip-bestand toevoegen.
Indien u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvangt u enkele malen per jaar onze nieuwsbrief met kortingen, informatie over onze taaldiensten en taaltips. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.